Suzan Cillekens Fotografie

Rosian weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten over je bedrijf, je doelgroep en je doelen. Ze gaat je geen trucjes en slinkse strategieën aanleren maar kijkt naar jou als persoon en bespreekt samen met je welke richting je op wil met je bedrijf.


Ik heb meerdere workshop gevolgd waar ik heel enthousiast over ben en waardoor ik vol energie, inspiratie, inzichten, ideeën en met nieuwe verbindingen met andere ondernemers naar huis ging.


Rosian is een topper in haar vakgebied en kan jou zeker helpen om je bedrijf naar een next level te tillen! 

 

- Suzan Cillekens

{

Voedingscoach Maaike 

Nadat ik een Strategie Sessie met Rosian heb gedaan, voel ik dat ik in een nieuwe flow terecht ben gekomen. Wel even uit mijn comfortzone, maar dat is juiste goed. Want ik voel dat dit – deze nieuwe marketingstrategie – goed gaat uitpakken! Ook mijn omgeving ziet weer een energieke Maaike die er zin in heeft!

Bedankt daarvoor!

- Maaike Bonten - Peters

{

Ademcirkel

Onlangs heb ik deelgenomen aan het ‘Waarom ik’ event waarbij ik op zoek ging naar wat me onderscheid ten opzichte van anderen. Ik vond het een leerzame avond! Mooi de uitwisselingen en de response die er onderling was. Dankjewel! Ook voor je kennis en je vakkundigheid rondom marketing en personal branding. 

- Els Sleutels

{

Het Echte Mensen, Echte Merken traject heeft zijn kwartjes doen vallen. Eigenlijk wist ik wel dat ik een goede dienst had, alleen had ik een kapstok nodig om het aan op te hangen, zodat ik wist wat er gedaan moest worden om het nog sterker en aantrekkelijker in de markt te zetten. 

Rosian heeft me deze kapstok gegeven, en meer zelfs! Door haar weet ik nu waar ik de focus op kan leggen, zodat ik Van Natura nog succesvoller kan maken, zonder daarbij mijn eigen waarden uit het oog te verliezen. Ook ben ik door haar ‘lessen’ meer gaan beseffen dat ik mag durven en doen,  in plaats van te zoeken naar het perfecte plaatje, voordat ik overga tot actie.

Het Echte Mensen, Echte Merken traject komt daarmee zijn naam geheel ten goede, want het heeft me in plaats van verder weg, juist dichter bij mezelf gebracht waardoor ik mijn bedrijf nóg sterker in de markt ga zetten. Maar dan nu mét een duidelijk plan en de handvatten om dat goed uit te voeren.

 Nogmaals dank, een aanrader!   

- Robin Seuren

{

Bed & Breakfast ’t Inj

Ik heb deelgenomen aan het mini-event ‘Waarom ik?’. Van tevoren had ik me niet zo goed ingelezen over het onderwerp en dus ging ik er open in. Benieuwd of ik nog iets nieuws zou leren!

Achteraf kan ik wel zeggen dat ik blij ben dat ik heb deelgenomen. Het mini-event is echt een eyeopener voor mij geweest op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak!
Rosian nam de leiding tijdens dit event en stond open voor nieuwe ideeën van de deelnemers. Het allermooiste vond ik dat ze zich perfect wist in te leven in de deelnemers, hoe divers ook. Ze kon ook goed onder woorden brengen wat iemand bedoelde als diegene er zelf niet uit kwam. Zowel de oefeningen en als theorieën omtrent personal branding sloten goed op elkaar aan.

Kortom: een sessie die je als (beginnend) ondernemer zeker gedaan moet hebben. Niet twijfelen, gewoon doen!

 

- Charelle van der Zander

{

Pedak Meettechniek

Rosian kwam een paar jaar geleden voor het eerst bij ons over de vloer voor het professionaliseren van onze online marketingactiviteiten. De manier waarop de klant ons bedrijf kan vinden is vaak de eerste indruk die wij bij de klant kunnen achterlaten. Daarom is vindbaar zijn op het internet een van onze grootste wensen.

Door Rosian hebben we inzicht gekregen in wat online marketing inhoudt. Ze heeft ons onder andere geholpen met het opzetten van een strategie en het schrijven van teksten om onze online vindbaarheid te optimaliseren. In aansprekende en begrijpelijke taal schrijft zij uit wat wij willen overbrengen.

Rosian heeft de gave om zich snel eigen te maken in ons bedrijf en in no-time tot de kern van onze boodschap te komen. Deze boodschap vertaalt zij naar creatieve ideeën. Zij durft kritisch te zijn en tilt daarmee onze online aanpak naar een hoger niveau.

- Noor Cloudt

{

Varga Keukens

Afgelopen jaar ben ik begonnen met mij eigen keukenzaak zonder showroom. Voor veel mensen een onbekend concept, een concept dat aan de man gebracht moet worden.

Rosian heeft mij geholpen met onder andere het marketingplan en de teksten op de website. Het marketingplan geeft mij rust en houvast, regelmatig val ik hier op terug om zo de juiste structuur aan te houden.

Naast haar vakinhoudelijke kennis en -kunde is Rosian ontzettend gedreven om het juiste resultaat te behalen. Daarnaast is het bijzonder prettig om met haar samen te werken.

- Frank Varga

{

Hotel de Abdij

Duidelijk, inspirerend en met veel geduld heb ik door Rosian meer inzicht gekregen in wat online marketing inhoudt. Ik heb door haar meer mogelijkheden gezien om te gebruiken in mijn teksten, tekstgebruik en ook het gebruik van de goede foto’s.

Rosian heeft me geleerd online marketing te plannen en vooruit te kijken naar de vele mogelijkheden door middel van een contentkalender.

Hierdoor ben ik nu beter zichtbaar en vindbaar, wat belangrijk is voor mijn hotel. 

- Els Kuijpers

{

Allardata

Rosian heeft mij geholpen met de presentatie van mijn bedrijf. Voor mijn LinkedIn profiel zocht ik naar enkele simpele zinnen die goed beschreven wie ik ben en wat ik nou eigenlijk doe. Rosian heeft mij daar heel prettig bij geholpen door goede en open vragen te stellen die mij alle vrijheid gaven om beter toe te lichten wat ik doe.

Met grote bewondering heb ik mijn lange antwoorden en technische teksten zien veranderen in toegankelijke en begrijpelijke taal. Rosian heeft geholpen met mijn complete website, de over mij pagina, mijn visie, de producten waar ik mee werk en de dienstverlening. Ze heeft me ondersteunt in het maken van duidelijke content met onderlinge samenhang. Heerlijk om te ervaren hoe deze woord-kunstenaar het voor elkaar krijgt mijn warrige woordenbrij tot vloeiende inhoud te verwerken.

Ik heb het samenwerken met Rosian als heel prettig ervaren. Ze wilde echt begrijpen hoe mijn business in elkaar steekt, dat zie je terug in de geweldige content die vandaag de dag nog steeds perfect representeert waar ik mee bezig ben. 

Ik heb Rosian ervaren als: integer, oprecht, betrokken, gepassioneerd, toegewijd, nieuwsgierig en een goeie luisteraar. 

- Allard Couwenberg

{

Let’s connect!