NIek Theelen

Zielsblij

Onlangs heb ik een marketing strategiesessie bij Rosian gehad. Zoals altijd is het prettig delen met haar en heb ik veel gehad aan Rosian’s praktische adviezen.

Het stroomt al goed bij Zielsblij de laatste tijd. Nu doorpakken de komende maanden met mijn doelen in het hart.

- Niek Theelen

{
Stef Kusters Coaching

RAUW Coaching

In de afgelopen jaren heb ik Rosian zien groeien in haar business, maar vooral ook als mens en professional. Heel bijzonder dat ik als startende ondernemer nu zoveel van haar mag leren.

Tijdens de masterclass en onze gesprekken merkte ik al snel op hoeveel kennis ze heeft over het onderwerp marketing. Echt haar vakgebied, waar ik zelf heel weinig vanaf weet. Die expertise draagt en streelt ze ook echt uit, zowel in haar bedrijf als in haar persoonlijkheid.

Ik geniet ervan om Rosian in deze professionele en vooral authentieke rol te mogen meemaken en ben blij dat ik van haar mag leren!

- Esmee Koppen

{
Eline Smith

Eline Smith – structuurspecialist

Toen ik bij Rosian aanklopte voor hulp liep mijn hoofd over van de ideeën, maar het ontbrak mij aan focus. Ik vond het lastig om concreet te formuleren hoe de nieuwe richting van mijn bedrijf eruit moest zien en hoe ik hier qua producten invulling aan moest geven. Na een aantal maanden zelf erover nagedacht te hebben, werd het echt tijd voor hulp.

Ik had er behoefte aan om met iemand van ‘buitenaf’ te sparren over mijn ideeën en had sterke feedback nodig. Nu achteraf denk ik, had ik dat maar eerder gedaan. Na een aantal sparringsessies had ik al de nieuwe teksten van mijn website geschreven.

Het is mij nu duidelijk waar ik voor sta, wie mijn doelgroep is en hoe ik die moet aanspreken. Ik kan Rosian 100% aanbevelen! Ze denkt heel goed mee, kan de spiegel voorhouden en geeft sterke tips. Echt top!  

- Eline Smith

{
Yvonne Pustjens-Kuppens

Onlangs heb ik een training de kracht van authentieke mensen marketing bijgewoond. Een interessante, leuke en inspirerende training waar ik als startende ondernemer nog graag meer van wil weten. 

Dank Rosian voor je marketingkennis en tips!

- Iris de Graaf

{
Joyce Killaars

Joyce de Bedrijfsverbeteraar

In de beginfase van mijn ondernemerschap leerde ik Rosian kennen. De eerste (en sowieso de leukste) Mensen Marketeer van Nederland.⠀Zij vergezelde me op mijn zoektocht naar hoe ik mezelf het beste kon vermarkten.

Eerder heb ik me laten overwhelmen door adviezen van zo’n beetje iedereen, terwijl Rosian direct de koe bij de horens vatte.

Ze luistert en denkt niet in vastigheden. Geen roest, maar vragen en oprechte aandacht voor mij en de mogelijkheden. En dat allemaal op haar 100% authentieke manier, relaxed en al genietend van de tocht. En dat voel je. Op die manier heb ik helderheid gekregen over mijn marketingstrategie. In woorden die ik zélf koos. Bizar knap!⠀⠀⠀

Gesterkt door haar voel ik de eigenwijsheid – die mij pre-ondernemerschap ook niet vreemd was – langzaam weer opborrelen.⠀⠀⠀

- Joyce Killaars

{
Stef Kusters Coaching

Stef Kusters Coaching

Onlangs heb ik een masterclass over mensen marketing bijgewoond. Die heeft me eraan herinnerd dat ik vooral lekker mezelf mag zijn op de socials. De dag erna heb ik mezelf in mijn verhaal dan ook meteen laten zien.

Ook is het fijn dat ik nu weet waarom klanten voor mij kiezen. En hoe ik alles wat ik doe het beste aan kan bieden.

Kortom: het was een hele fijne en duidelijke masterclass! Het heeft mij echt veel waarde gegeven!

- Stef Kusters

{
Reserveerplein

ReserveerPlein.nl

Wij hebben samen met Rosian besproken hoe wij ons product goed in de markt kunnen zetten. Hierbij hebben we zowel online via teams en op locatie contact gehad.

Rosian wist ons op een leerzame en prettige manier via andere invalshoeken ons product te definiëren. We creëerden nieuwe inzichten en ideeën om ons product zo efficiënt mogelijk in de markt te brengen.

Rosian heeft veel kennis van haar vakgebied en wij merkten dat zij ook veel plezier in haar werk heeft. Nogmaals bedankt voor de wijze lessen en de prettige samenwerking!

- Bent Op Het Veld

{
Yvonne Pustjens-Kuppens

Via Instagram heb ik Rosian leren kennen. Dat wat me juist in haar aansprak is dat ze ‘echt is’. What you see is what you get. Het niet mooier maken dan dat het is. Het traject ‘Echte mensen, echte merken’ sprak me daarom ook erg aan. Want ik geloof echt dat mensen voor mensen kiezen die zichzelf zijn.

Door het volgen van het traject heb ik beter inzicht gekregen in mijn bedrijf en wat ik graag wil en wat ik wil uitstralen. Rosian weet de juiste prikkelende en kritische vragen te stellen. Ze helpt je met focussen en een goed fundament neer te zetten. Ze leert je het op je eigen manier te doen. Niet allerlei marketing trucjes of dergelijke. Maar Rosian kijkt goed wat bij je past als persoon en waar jij met je bedrijf voor staat.

Rosian en haar traject zijn echt een aanrader als jij gelooft dat mensen zaken doen met echte mensen!

- Yvonne Pustjens - Kuppens

{
Referentie Inspiratiehuis Maastricht

Inspiratiehuis voor Ondernemers Maastricht

Bij de naam Rosian worden we al blij. Want we weten dat ze aandacht heeft voor ons. Marketing wordt door haar weer leuk.

Ze spreekt klare taal, komt snel to the point en komt met haar prettig prikkelende vragen tot de kern.

Wij voelden al jarenlang dat we goed bezig zijn, dat laten onze goede resultaten zien, maar daar horen ook flink meer bezoekersaantallen bij. Daar zochten we hulp bij.

Rosian heeft ons laten zien dat door te kiezen we niet verliezen, maar aan focus gaan winnen. Eigenlijk heeft ze ons weer trots laten zijn op wat we zo goed kunnen: mensen helder overzicht en support bieden als ze starten met het ondernemen. 

- Marlies Heeringa en Joyce Verheijden

{
Joyce Scheijen over Rosian Custers

Joyfulness

Als druk persoon vond ik het heel fijn om met Rosian samen te werken. Ze stelde mij de juiste vragen en liet mij goed in zien wat voor stappen ik kon nemen zodat ik mijn doelgroep beter kan bereiken maar ook dat mijn doelgroep mij beter begrijpt.

Ze neemt elke keer uitgebreid de tijd voor me en vraagt door op de momenten dat het nodig is. Ze laat mij de marketing doen op een manier die bij mij past, met mijn verhaal en mijn waarden.

Daarbij koppelt ze mij als persoon aan mijn bedrijf waardoor ik nog sterker mijn passie voel.

- Joyce Scheijen

{
Carin Schulpen

Ergens wist ik wel wat ik wilde, maar niet hoe ik dat goed in de markt kon zetten. Mijn behoefte was vooral meer focus, want kiezen vond ik lastig. Het liefste wilde ik iedereen helpen, maar dat kan niet.

Rosian heeft me door middel van kritische vragen en opdrachten geholpen de juiste richting te vinden in zowel de specialisatie van mijn vak, de doelgroep als in de communicatie zodat ik dát kon gaan doen waar ik mensen het beste mee kan helpen: ze helpen langdurig gezond en vitaal in het leven te staan, want dat is mijn passie.

Met succes! Steeds meer mensen weten me hiervoor te vinden. Daarnaast heeft het me ook veel rust gegeven. Juist door te kiezen en focus te houden durf ik knopen door te hakken en ervoor te gaan. 

- Carin Schulpen

{
Mireille Begheijn C Colours

C Colours

Bij Rosian heb ik een marketingtraject gevolgd waardoor ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen en mooie stappen heb kunnen zetten met mijn bedrijf C Colours.

Het was fijn om met haar te kunnen sparren. Door haar expertise op marketinggebied en haar positief kritische houding heb ik meer focus gekregen, weet ik wat ik wil en kan ik C Colours echt goed gaan positioneren om zo nog meer vrouwen met keuzestress te kunnen helpen. 

- Mireille Begheijn

{

Human Business Care

Al langer paste de dienstverlening van Mrs. P. Support niet meer helemaal lekker. Ik had het gevoel dat ik méér uit mijn bedrijf kon door me niet als ‘support’ maar als ‘business partner’ te profileren op een onderscheidende manier. Maar hoe dan?

Ik ben hier zelf mee aan de slag gegaan, maar bleef het gevoel houden dat ik niet tot de kern kwam. Zo goed als ik ondernemers kan bevragen en adviseren, bij mijzelf houd ik toch last van een blinde vlek. Daarom besloot ik in mijn bedrijf te investeren en hulp in te roepen van o.a. Rosian met het programma ‘Echte Mensen Echte Merken’.

Zij zette me weer even met twee voetjes terug op de grond en stuurde mij terug naar de basis. Alle plannen parkeren en terug naar wat ik nodig heb en wat mij onderscheidt.

Inmiddels heb ik het traject afgerond en heb ik helder wat ik wil en kan betekenen, voor welke ondernemers. Mijn merkverhaal is geschreven, mijn huisstijl past, mijn dienstverlening staat. Human Business Care is een feit! 

- Elise Pikaart

{

De Marketing Motivatie Marathon waarin ik in maart heb deelgenomen heeft me precies het inzicht gegeven in wat me voorheen nog belemmerde in het succesvol vermarken van mijn bedrijf en aanbod.

De kracht van het programma is de wekelijkse lessen en opdrachten die dieper ingaan op hoe marketing werkt en hoe je het kan inzetten voor je bedrijf, zonder dat het te ingewikkeld wordt, maar de echte kracht zit ‘m vooral in de interactie met Rosian die – door haar kennis, kunde en ervaring – precies het juiste weet te zeggen waardoor ik weet wat te doen. Wat mij betreft dus een aanrader die mij veel gebracht heeft. 

- Margot Peters

{

L&P Coaching

Het ‘Echte Mensen, Echte Merken traject’ dat ik gevolgd heb was leerzaam en leuk.

Rosian heeft me handvaten gegeven die helpend en praktisch goed toepasbaar zijn om datgene dat ik uit wil dragen met mijn bedrijf op een juiste manier in de wereld te zetten. Hier kan ik echt iets mee!

Wanneer mensen op zoek zijn naar een manier om zichzelf en hun bedrijf authentiek bekendheid te geven, zou ik aanraden om zo’n traject te starten bij Rosian.

- Jolanda Vos

{

De Marketing Motivatie Marathon, waarbij ik zelf aan de slag ben gegaan met de marketing van mijn bedrijf door middel van lessen en opdrachten in plaats van een kant-en-klare strategie, heeft me vooral veel inzicht gegeven in de manier waarop marketing werkt en hoe ik de juiste klanten aan kan trekken voor mijn aanbod.

Vooral het belang van het leren kennen van mijn doelgroep en zijn behoeften kwam hierin goed naar voren en heeft bij mij tot de conclusie geleid dat mijn strategie hiervoor niet bij mijn visie pastte. Het fundament van mijn marketing klopte dus nog niet helemaal waardoor ook de activiteiten niet konden voldoen.

Juist door dit inzicht dat ik door de interactie met Rosian heb verkregen ben ik wat betreft mijn bedrijf en marketingstrategie een andere weg ingeslagen die onzeker, spannend maar ook ontzettend goed voelt. Omdat dit is wél is wat ik wil en wat bij me past!

Mijn complimenten voor dit programma en de wijze waarop Rosian – juist door mezelf te laten nadenken en doen – mij in beweging heeft gezet waardoor ik de energie heb gekregen het juiste te gaan doen!

- Elly van Raaij

{

Suzan Cillekens Fotografie

Rosian weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten over je bedrijf, je doelgroep en je doelen. Ze gaat je geen trucjes en slinkse strategieën aanleren maar kijkt naar jou als persoon en bespreekt samen met je welke richting je op wil met je bedrijf.


Ik heb meerdere workshop gevolgd waar ik heel enthousiast over ben en waardoor ik vol energie, inspiratie, inzichten, ideeën en met nieuwe verbindingen met andere ondernemers naar huis ging.


Rosian is een topper in haar vakgebied en kan jou zeker helpen om je bedrijf naar een next level te tillen! 

 

- Suzan Cillekens

{

Voedingscoach Maaike 

Bij Rosian heb ik zowel een strategiesessie, de Marketing Motivatie Marathon als het Raad & Daad traject gevolgd.

En eigenlijk al meteen na de eerste strategiesessie , voel ik dat ik in een nieuwe flow terecht ben gekomen. Een flow die door de Marketing Motivatie Marathon alleen nog maar versterkt is door de vele nieuwe inzichten. 

Ik heb nu een grote stap gezet met het wijzigen van mijn doelgroep. Ik heb niet alleen al meer aanvragen, maar de aanvragen vallen ook nog eens allemaal binnen de gekozen doelgroep. Dit kan natuurlijk toeval zijn maar ik denk echt dat het aan mijn eigen mindset ligt. Ik zwom eerst nog en nu is mijn focus gericht op 1 ding.

Bedankt daarvoor!

- Maaike Bonten - Peters

{

Ademcirkel

Onlangs heb ik deelgenomen aan het ‘Waarom ik’ event waarbij ik op zoek ging naar wat me onderscheid ten opzichte van anderen. Ik vond het een leerzame avond! Mooi de uitwisselingen en de response die er onderling was. Dankjewel! Ook voor je kennis en je vakkundigheid rondom marketing en personal branding. 

- Els Sleutels

{

Maar dan nu mét een duidelijk plan en de handvatten om dat goed uit te voeren.Het Echte Mensen, Echte Merken traject heeft zijn kwartjes doen vallen. Eigenlijk wist ik wel dat ik een goede dienst had, alleen had ik een kapstok nodig om het aan op te hangen, zodat ik wist wat er gedaan moest worden om het nog sterker en aantrekkelijker in de markt te zetten. 

Rosian heeft me deze kapstok gegeven, en meer zelfs! Door haar weet ik nu waar ik de focus op kan leggen, zodat ik Van Natura nog succesvoller kan maken, zonder daarbij mijn eigen waarden uit het oog te verliezen. Ook ben ik door haar ‘lessen’ meer gaan beseffen dat ik mag durven en doen,  in plaats van te zoeken naar het perfecte plaatje, voordat ik overga tot actie.

Het Echte Mensen, Echte Merken traject komt daarmee zijn naam geheel ten goede, want het heeft me in plaats van verder weg, juist dichter bij mezelf gebracht waardoor ik mijn bedrijf nóg sterker in de markt ga zetten. Ook is Rosian in staat om door middel van kritische vragen tot de kern te komen. Iets wat ik meestal bij andere zelf aanvoel, maar waar je bij jezelf toch een blinde vlek voor ontwikkelt. En ze is ook niet bang om tegen de stroom in te zwemmen als dat nodig is, het is zelfs één van de redenen dat ik voor haar gekozen heb. 

 Nogmaals dank, een aanrader!   

- Robin Seuren

{

Bed & Breakfast ’t Inj

Ik heb deelgenomen aan het mini-event ‘Waarom ik?’. Van tevoren had ik me niet zo goed ingelezen over het onderwerp en dus ging ik er open in. Benieuwd of ik nog iets nieuws zou leren!

Achteraf kan ik wel zeggen dat ik blij ben dat ik heb deelgenomen. Het mini-event is echt een eyeopener voor mij geweest op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak!
Rosian nam de leiding tijdens dit event en stond open voor nieuwe ideeën van de deelnemers. Het allermooiste vond ik dat ze zich perfect wist in te leven in de deelnemers, hoe divers ook. Ze kon ook goed onder woorden brengen wat iemand bedoelde als diegene er zelf niet uit kwam. Zowel de oefeningen en als theorieën omtrent personal branding sloten goed op elkaar aan.

Kortom: een sessie die je als (beginnend) ondernemer zeker gedaan moet hebben. Niet twijfelen, gewoon doen!

 

- Charelle van der Zander

{

Pedak Meettechniek

Rosian kwam een paar jaar geleden voor het eerst bij ons over de vloer voor het professionaliseren van onze online marketingactiviteiten. De manier waarop de klant ons bedrijf kan vinden is vaak de eerste indruk die wij bij de klant kunnen achterlaten. Daarom is vindbaar zijn op het internet een van onze grootste wensen.

Door Rosian hebben we inzicht gekregen in wat online marketing inhoudt. Ze heeft ons onder andere geholpen met het opzetten van een strategie en het schrijven van teksten om onze online vindbaarheid te optimaliseren. In aansprekende en begrijpelijke taal schrijft zij uit wat wij willen overbrengen.

Rosian heeft de gave om zich snel eigen te maken in ons bedrijf en in no-time tot de kern van onze boodschap te komen. Deze boodschap vertaalt zij naar creatieve ideeën. Zij durft kritisch te zijn en tilt daarmee onze online aanpak naar een hoger niveau.

- Noor Cloudt

{

Varga Keukens

Afgelopen jaar ben ik begonnen met mij eigen keukenzaak zonder showroom. Voor veel mensen een onbekend concept, een concept dat aan de man gebracht moet worden.

Rosian heeft mij geholpen met onder andere het marketingplan en de teksten op de website. Het marketingplan geeft mij rust en houvast, regelmatig val ik hier op terug om zo de juiste structuur aan te houden.

Naast haar vakinhoudelijke kennis en -kunde is Rosian ontzettend gedreven om het juiste resultaat te behalen. Daarnaast is het bijzonder prettig om met haar samen te werken.

- Frank Varga

{

Hotel de Abdij

Duidelijk, inspirerend en met veel geduld heb ik door Rosian meer inzicht gekregen in wat online marketing inhoudt. Ik heb door haar meer mogelijkheden gezien om te gebruiken in mijn teksten, tekstgebruik en ook het gebruik van de goede foto’s.

Rosian heeft me geleerd online marketing te plannen en vooruit te kijken naar de vele mogelijkheden door middel van een contentkalender.

Hierdoor ben ik nu beter zichtbaar en vindbaar, wat belangrijk is voor mijn hotel. 

- Els Kuijpers

{

Allardata

Rosian heeft mij geholpen met de presentatie van mijn bedrijf. Voor mijn LinkedIn profiel zocht ik naar enkele simpele zinnen die goed beschreven wie ik ben en wat ik nou eigenlijk doe. Rosian heeft mij daar heel prettig bij geholpen door goede en open vragen te stellen die mij alle vrijheid gaven om beter toe te lichten wat ik doe.

Met grote bewondering heb ik mijn lange antwoorden en technische teksten zien veranderen in toegankelijke en begrijpelijke taal. Rosian heeft geholpen met mijn complete website, de over mij pagina, mijn visie, de producten waar ik mee werk en de dienstverlening. Ze heeft me ondersteunt in het maken van duidelijke content met onderlinge samenhang. Heerlijk om te ervaren hoe deze woord-kunstenaar het voor elkaar krijgt mijn warrige woordenbrij tot vloeiende inhoud te verwerken.

Ik heb het samenwerken met Rosian als heel prettig ervaren. Ze wilde echt begrijpen hoe mijn business in elkaar steekt, dat zie je terug in de geweldige content die vandaag de dag nog steeds perfect representeert waar ik mee bezig ben. 

Ik heb Rosian ervaren als: integer, oprecht, betrokken, gepassioneerd, toegewijd, nieuwsgierig en een goeie luisteraar. 

- Allard Couwenberg

{

Let’s connect!