Over mij

Wie is Rosian Custers?

Ik ben Rosian Custers en ik help jou je business succesvol te maken.

Hoe dat begon.

Ik was 26. Mijn leven zag er goed uit. Ik had een vriend, een huis, leuke vrienden en een vaste baan als marketeer. Maar ik wilde méér. Vrijheid, variatie, échte contacten. Goede gesprekken met mensen die er helemaal voor willen gaan.

Als marketeer bedacht ik altijd al plannen. Creatieve online concepten die zorgden voor meer omzet, meer klanten en meer groei. Steeds meer voelde ik dat ik hier niet één ondernemer maar velen ondernemers blij mee wilde maken. Dus ging ik verkennen. Langzaam, als parttime freelancer. Al snel kreeg ik de smaak te pakken.

Eind 2016 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en ervoor te gaan. Mijn dromen leidde me naar in fulltime eigen onderneming.

Het voelt zo fijn om ondernemers blij te maken met iets waarvan ze eerst dachten dat het ‘erbij’ hoorde. 

Sindsdien brengt het ondernemerschap me veel.

Voldoening omdat ik gepassioneerde ondernemers help succesvol te worden.
Uitdaging omdat ik als ondernemer veel meer leer in korte tijd en dat fantastisch vind!
Vrijheid omdat ik iedere dag opnieuw de keuze maak om te doen waar mijn passie ligt; content marketing
Nieuwe inzichten waardoor ik zowel professioneel als persoonlijk ben gegroeid.

Rosian Custers Content Marketing heeft me verrijkt. Maar niet alleen mijn eigen business is verrijkt. Ook die van vele anderen heb ik zien groeien en bloeien .

Daarom houd ik zo van mijn vak. Want zo kan ik met mijn kennis en ervaring vele andere ondernemers helpen succesvol te worden. Bijvoorbeeld door het geven van workshops zodat ze daarna zelf aan de slag kunnen, door ze op te leiden tot social media expert en ze de fijne kneepjes van het vak te leren of door ze bewust te laten worden van hun kansen middels het bedenken van een juiste strategie dat het bedrijf meer klanten, omzet en succes oplevert.

Rosian Custers

 

 

Boek gratis intakesessie