Hi, ik ben Rosian: de eerste Mensen-Marketeer van Nederland

Net als jij heb ik geworsteld met hoe ik mijn bedrijf zo goed mogelijk in de markt kon zetten zonder mezelf hierin te verliezen en zonder hetzelfde te roepen als mijn concurrenten. Ik probeerde van alles: bedacht campagne na campagne, postte me suf en adverteerde als een dolle zodat potentiële klanten mijn marketingdiensten wel móesten zien, totdat ik merkte dat het niet zo werkte en dat mijn uitingen niet alleen over mijn aanbod moesten gaan, maar ook over mezelf. 

Dat inzicht heeft alles veranderd. Vanaf het moment dat ik besloot om met mijn persoonlijkheid naar buiten te komen, begon het vanzelf te stromen.

Mensen doen zaken met mensen

Doordat ik steeds meer vanuit het hoofd deed, en me steeds vaker conformeerde aan ‘dat wat hoorde’, dwaalde ik af van mijn eigen persoonlijkheid en kracht, wat ook zeker effect had op mijn business destijds. Gelukkig kwam ik hier na een tijd achter en greep ik de kans om weer helemaal mijn eigen weg te gaan. Met succes! 

Door mezelf te laten zien zoals ik ben, zorg ik voor een stukje herkenning waardoor de juiste klanten naar me toekomen. Door mezelf niet mooier neer te zetten dan dat ik ben (maar ook niet minder mooi) ontstaat er verbinding. Iets waar ik altijd al behoefte aan heb gehad: marketing zonder opsmuk, ofwel: Mensen Marketing.

Wat je uitstraalt, trek je aan

Met mijn programma help ik ondernemers met het vertalen van hun persoonlijkheid in een marketingstrategie die verbindt. Niet persé met  het doel om veel likes te krijgen, maar vooral om die waardevolle verbindingen tot stand te brengen. Want waardevolle verbindingen en klantrelaties… Daar kunnen we er niet genoeg van hebben, nietwaar?

Wil jij je kunnen onderscheiden van de rest? En de juiste klanten naar je toe trekken? Lees over mijn programma en ga voor ECHT!

Het leven is aan de durvers!

 Liefs, Rosian Custers

Let’s connect!