Het is zover!

Geplaatst op vrijdag 13 januari - 15:11

Het is zover! Het moment is daar. Het hoge woord is eruit. Vanaf 1 februari ben ik volledig zelfstandig ondernemer op het gebied van content marketing. Woehoe!

Het spookte al langer door mijn hoofd. Toch durfde ik die sprong in het diepe niet meteen te maken en ben ik na mijn studie volledig in dienstverband gaan werken (2012). Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan.

Na 2 jaar kriebelde het nog steeds… In 2014 besloot ik daarom de stoute schoenen aan te trekken door me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als freelance content marketeer. Ook bleef ik parttime in loondienst werken.

Dat het freelancen me zoveel energie en voldoening zou geven, had ik nooit durven hopen! Ik ben nu bijna 3 jaar als parttime freelancer aan de slag en heb al veel gepassioneerde ondernemers ontmoet en mogen helpen online zichtbaar te worden door content marketing.

Maar ik wil méér! Méér ondernemers helpen, nóg beter in mijn vak worden, 100% focussen op mijn onderneming en complete vrijheid ervaren.

Daarom heb ik besloten om Rosian Custers Content Marketing de aandacht te gaan geven die het verdient.waagdesprong

1 februari is het zover. Ik vind het spannend en leuk tegelijkertijd. Weet niet wat me te wachten staat maar iedere vezel in mijn lijf schreeuwt dat het klopt. Ik wil vallen, opstaan en weer doorgaan. Pionieren. Ondernemers een podium bieden.

Ik heb een droom. Waarom zou ik wachten?

“Great things never came from comfort zones”.

Rosian Custers

Neem contact op
ondernemerschap

Laat een reactie achter

 • Top, gaat je vast lukken… succes!

 • Dank voor je vertrouwen Erwin!

 • Gaaf, ga er voor Rosian! Veel succes en plezier!

 • Leuk dat je mijn verhaal gelezen hebt en dank voor je reactie!

 • Heel veel succes!!! Het gaat je vast lukken👍🏻

 • Dank voor je bericht en vertrouwen Tanja!

 • Wat gaaf Rosian.
  Van harte gefeliciteerd en heel veel succes.

 • Hartstikke leuk, succes!

 • Dank Edwin!

 • Complimenten voor je aanpak
  Ook ik ga op doe datum met een nieuwe franchiseorganisatie starten
  Mogelijk wil ik gebruik maken van je diensten
  Succes in ieder geval

 • Hoi Wim,

  Dank voor je mooie reactie!
  Gaaf dat je een nieuw franchise organisatie gaat starten. Ik wil je er graag mee helpen! Je weet me te vinden 😉

  Groetjes,
  Rosian

 • Beste Rosian,

  Een ambitieuze sprong, maar niet in het diepe hoor. Met jouw kwaliteiten en visie wordt het een succesverhaal ! Ik wens jou ongelooflijk veel succes in de toekomst.

  Groetjes, Ad

 • Hoi Ad,

  Bedankt voor je reactie en de mooie woorden! 🙂

  Groet,
  Rosian

 • Leuk geschreven, ik wens je veel succes!

 • Dank voor het compliment en de succeswensen! Leuk dat je het stuk gelezen hebt! 🙂