fbpx

Echte mensen, echte merken

Een ijzersterke profileringsstrategie in 8 weken.

Ken je dat…

Dat je weet dat je het in je hebt, maar dat het er niet uitkomt zoals je zou willen…
Dat je jezelf op je kop geeft omdat het succes uitblijft waar je zo op gehoopt had…
Dat je ervan baalt dat je wordt ingehaald door concurrenten, terwijl je echt wel weet dat je meer in je mars hebt… 

Durf het anders te doen!

Samen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ijzersterke profileringsstrategie
Waardoor je niet alleen sneller opgemerkt zult worden,
Maar ook veel voldoening zult halen uit het ondernemen.

 

Je hebt de behoefte om jezelf sterker te profileren, maar je weet niet hoe.

Stiekem baal je er van dat je creativiteit en vindingrijkheid steeds verder afdwalen. Dat je ondanks je creatieve brein, merkt dat de ideëen niet meer stromen. Steeds vaker kies je (onbewust) voor de standaard, terwijl je echt wel weet dat je beter kunt. Het bedrijf dat je ooit bent gestart vanuit een passie, past niet meer helemaal bij je. Je bent veranderd, je bedrijf is veranderd en moet worden voorzien van een nieuwe jas. Je voelt de behoefte om jezelf sterk te profileren, maar je weet nog niet precies hoe. 

Niet het product, maar de mens centraal.

Mensen doen zaken met mensen.

Dus ga ik je helpen!

 
In het programma ‘Echte mensen, echte merken‘ gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ijzersterke profileringsstrategie, zodat jij je weer helemaal happy voelt in je bedrijf!

In het 8-weekse programma ontvang je handvatten en tools om jezelf op een onderscheidende manier te profileren. Wat inhoudt: geen dikke rapporten, vage adviezen, blabbla verhalen of marketingtrucjes die maar tijdelijk werken, maar een concreet stappenplan dat jou naar een ijzersterke profilering brengt. Men wil tegenwoordig geen gebakken lucht meer, daar prikken ze simpelweg doorheen. Eerlijkheid, oprecht zijn en met de rug recht staan voor waar je in gelooft, dát telt! 

Wat je uitstraalt, trek je aan!

Echte mensen, echte merken

‘Echte Mensen, Echte Merken’ is een 8-weeks traject en de investering bedraagt € 899 euro. Het is een mooie reis vol nieuwe inzichten die je ook op de lange termijn gaan helpen met het aantrekken van de juiste klanten. Naast dat het leuk en mooi wordt, gaan we ook praktisch aan de slag. Ik ga je geen trucjes leren, maar handvatten en tools aanreiken om tot een ijzersterke profileringsstrategie te komen die werkt. 

Wat gaan we doen

Tijdens dit programma ga je aan de slag met het ontwikkelen van een profileringsstrategie die bij je past en waarmee jij je kunt onderscheiden in de markt. Dit doe je niet alleen, maar in een kleine groep van gelijkgestemden die elkaar support en motivatie geven. En soms een goede spiegel, waardoor de weg vrij is om je personal brand ten volste te laten zien! In dit programma gaan we naast het ontwikkelen van een uniek personal brand ook aan de slag met het vormen van een strategische contentstrategie, inclusief contentkalender, communicatieboodschap en ideaal klantprofiel. 

Door middel van een drietal live meetings waarin we als groep bij elkaar komen, ontvang je ook een één-op-één VIP-meeting. Daarnaast maak je ook nog eens deel uit van een besloten community waarin je met elkaar de inzichten en vragen kunt delen. En als kers op de taart ontvang je de workshop “Bloggen als een Pro” helemaal gratis. 

Ik geloof in marketing zonder opsmuk. In mensen die met mensen zaken doen. In vrij ondernemen door jezelf te zijn en dat te laten zien.

Wil jij dat ook? Ben je er klaar voor om uit te dragen in dat waarin jij gelooft en de wereld te laten zien wat jij in je mars hebt? Maak je inschrijving definitief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijving ontvang je de factuur en overige informatie via de mail. Heb je behoefte aan nog wat extra informatie over het programma? Dat mag!
Neem dan contact met me op. 

Privacyverklaring

8 + 8 =

Let’s connect!