Echte mensen, echte merken

Niet alleen wéten wat jouw bedrijf onderscheidend maakt, maar dit ook vertalen naar woorden en daden.

Ken je dat…

Dat je weet dat je het in je hebt, maar dat het er niet uitkomt zoals je zou willen…
Dat je jezelf op je kop geeft omdat het succes uitblijft waar je zo op gehoopt had…
Dat je ervan baalt dat je wordt ingehaald door concurrenten, terwijl je echt wel weet dat je meer in je mars hebt… 

Durf het anders te doen!

Samen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ijzersterke profileringsstrategie
Waardoor je niet alleen sneller opgemerkt zult worden,
Maar ook veel voldoening zult halen uit het ondernemen.

 

Je hebt de behoefte om jezelf sterker te profileren, maar je weet niet hoe.

Stiekem baal je er van dat je creativiteit en vindingrijkheid steeds verder afdwalen. Dat je ondanks je creatieve brein, merkt dat de ideëen niet meer stromen. Steeds vaker kies je (onbewust) voor de standaard, terwijl je echt wel weet dat je beter kunt. Het bedrijf dat je ooit bent gestart vanuit een passie, past niet meer helemaal bij je. Je bent veranderd, je bedrijf is veranderd en moet worden voorzien van een nieuwe jas. Je voelt de behoefte om jezelf sterk te profileren, maar je weet nog niet precies hoe. 

Niet het product, maar de mens centraal.

Mensen doen zaken met mensen.

Dus ga ik je helpen!

 
In het programma ‘Echte mensen, echte merken‘ gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ijzersterke profileringsstrategie, zodat jij je weer helemaal happy voelt in je bedrijf!

In het 8-weekse programma ontvang je handvatten en tools om jezelf op een onderscheidende manier te profileren. Wat inhoudt: geen dikke rapporten, vage adviezen, blabbla verhalen of marketingtrucjes die maar tijdelijk werken, maar een concreet stappenplan dat jou naar een ijzersterke profilering brengt. Men wil tegenwoordig geen gebakken lucht meer, daar prikken ze simpelweg doorheen. Eerlijkheid, oprecht zijn en met de rug recht staan voor waar je in gelooft, dát telt! 

Wat je uitstraalt, trek je aan!

Echte mensen, echte merken

‘Echte Mensen, Echte Merken’ is een 8-weeks traject en de investering bedraagt € 1700 euro, of € 1275 euro wanneer je al aan een van mijn workshops/sessies hebt deelgenomen. Het is een mooie reis vol nieuwe inzichten die je ook op de lange termijn gaan helpen met het aantrekken van de juiste klanten. Naast dat het leuk en mooi wordt, gaan we ook praktisch aan de slag. Ik ga je geen trucjes leren, maar handvatten en tools aanreiken om tot een ijzersterke profileringsstrategie te komen die werkt. 

Wat gaan we doen

Tijdens dit programma ga je aan de slag met het ontwikkelen van een profileringsstrategie die bij je past en waarmee jij je kunt onderscheiden in de markt.

Dit doe je niet alleen, dat doen we samen door middel van één-op-één begeleiding gedurende het hele traject, zodat jij precies de stappen kunt zetten die je nodig hebt om je personal brand ten volste te laten zien!

En niet alleen dat! We kijken ook naar de toekomst. De manier waarop je je doelen kunt halen op een juiste en realistische manier. Want dromen is leuk, het moet ook haalbaar voor je zijn. En niet dertien in een dozijn. 

Ik geloof in marketing zonder opsmuk. In mensen die met mensen zaken doen. In vrij ondernemen door jezelf te zijn en dat te laten zien.

Wil jij dat ook? Ben je er klaar voor om uit te dragen in dat waarin jij gelooft en de wereld te laten zien wat jij in je mars hebt? Maak dan je inschrijving definitief door onderstaand formulier in te vullen. Na inschrijving ontvang je overige informatie via de mail en kunnen we eerste live afspraak gaan plannen. Let’s go! 

Privacyverklaring

10 + 10 =

Let’s connect!