Wil jij knallen met je berichten op social media?

Wil je voorkomen dat mensen na het lezen van 3 berichten afhaken omdat ze denken ‘Het zal wel?’
Of misschien nog erger:  ‘Heb je haar weer!’?
Wens je graag wat meer variatie in je social media berichten toe te voegen, om maar niet steeds ongeveer hetzelfde te vertellen met de kans dat mensen je niet meer willen volgen?
Zou je wel eens willen weten hoe andere ondernemers het voor elkaar krijgen berichten te maken die wél veel geliked, gedeeld en gelezen worden? 

Laat je inspireren! 

Content Inspiratie Sessie

Tijdens de Content Inspiratie Sessie laat ik je zien hoe het óók kan: interessante, leuke en goede berichten maken voor op social media waarbij echte verbinding met je doelgroep centraal staat. Door middel van oefeningen en opdrachten gaan we ontdekken wat hét is waardoor mensen je berichten wél wil lezen. En misschien zelfs delen, als je het goed aanpakt, Zodat je bereik groeit. Je merk groeit. En waardoor er meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in je product of dienst, zonder dat je daar allemaal krampachtige marketingtrucjes voor uit hoeft te halen.  

Wat krijg je?

  • 3 uur lange werksessie waarin we de geheimen van interessante social media content ontdekken;
  • Diverse opdrachten zodat je zelf aan de slag kunt met de tips;
  • Persoonlijke begeleiding on spot;
  • Antwoord op je vragen rondom content creatie voor social media;
  • Hulp en support van andere groepsdeelnemers. 

Let op! De Content Inspiratie Sessie gaat niet in op technische tools voor het maken, plannen of meten van de social media berichten, maar richt zich specifiek op de content creatie. Dáár waar je het verschil mee kan maken!

Waar, wanneer en voor wie? 

De Content Inspiratie Sessie is er voor de zelfstandige ondernemer die wel weet wat hem/haar onderscheid van anderen, maar dit nog niet helemaal heeft kunnen vangen in de juiste woorden en beelden om het goed over te kunnen brengen via social media. En hier graag in geïnspireerd in wilt worden, zodat er het vakmanschap gezien gaat worden en er echte verbinding kan ontstaan!

Omdat persoonlijke aandacht in deze erg belangrijk is om tot de juiste inzichten te kunnen komen, zijn de groepen nooit groter dan 10 personen. Dus wees er snel bij, op = op! 

Tickets
Let op! De sessie van 23 augustus zit vol. Er kan niet meer voor worden aangemeld.

Wegens grote belangstelling komt er wel nog een extra sessie, namelijk op woensdagmiddag 25 september. Deze is nog in voorbereiding, maar mocht je hier alvast meer over willen weten kun je je via onderstaand formulier inschrijven ter pre-registratie zodat je als eerste op de hoogte wordt gesteld zodra alle details rond zijn. Je zit dan overigens nog nergens aan vast. Hierover dus later meer. 

Let’s connect!